ЗАПИШИ СЕ ЗА КАСТИНГ ЗА ПЕТИ СЕЗОН НА X FACTOR!
Кристиан Костов,Дара,Гери-Никол,Рафи,Жана,Михаела Филева и
много други са попълвали тази форма за кастинг

01. Ела на прослушване! Към стъпка 1

София

12, 13 и 14 юни – НДК, „Студио 5”

Пловдив

16 и 17 юни - Гранд хотел „Пловдив”

Бургас

19 и 20 юни – хотел „Аква”

Варна

22 и 23 юни – Фестивален конгресен център

Велико Търново

25 юни - Гранд хотел „Янтра”

Прослушванията са от 9:00 до 19:00 ч.

Кандидатите трябва да носят документ за самоличност. Ако са непълнолетни, да бъдат с родител или придружител със заверено пълномощно. Кандидатите трябва да подготвят 2 песни (българска и чужда). Ако им е необходим музикален съпровод, е необходимо да го носят на флашка или диск.

02. ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА ПЕТИ СЕЗОН НА X FACTOR Към стъпка 2

*Задължително поле
Ваша снимка:
Ваше видео:

03. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА ПЕТИ СЕЗОН НА X FACTOR Към стъпка 3
  

*Всеки член на дует или група трябва да попълни въпросника поотделно

04. ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА ПЕТИ СЕЗОН НА X FACTOR: Към стъпка 4

  • Този формуляр за регистрация се отнася за кастинга на шоуто „Х Фактор” („Шоуто”). Само одобрените кандидати могат да преминат към следващ етап на шоуто.
  • Решението за това кой от кандидатите ще продължи участието си в Шоуто се взема от неговия Продуцент - „Нова Броудкастинг Груп” АД („Нова телевизия”, „Продуцента”) и е окончателно.
  • До участие в предварителните кастинги се допускат само лица, които са навършили 16 години. Трябва да имате готовност да докажете това обстоятелство в случай, че преминете към следващия етап на шоуто.
  • С приемането на тези условия за регистрация вие давате съгласието си информацията, която се съдържа в него, да бъде използвана и/или цитирана в Шоуто, на неговия интернет сайт и да се ползва от Продуцента по всички разрешени от закона начини.
  • С приемането на тези условия за регистрация вие декларирате, че разбирате и се съгласявате, че решението на Продуцента - Нова телевизия, се отнася само за това, доколко сте подходящ за участие в този сезон на шоуто. Това не е оценка на възможностите ви.
  • Трябва да знаете, че в случай, че сте одобрени да продължите участието си, представителите на Продуцента ще се свържат с вас на посочения от вас във формуляра електронен адрес или телефон. Напомняме ви, че в случай, че бъдете поканени да продължите участието си, при всяко явяване на предварителен кастинг или на кастинг трябва да носите документ за самоличност, който да представяте при поискване, а в случай, че сте под 18 години да бъдете придружен от родител или настойник, който да подпише необходимите документи.
  • С приемането и подписването на формуляра за регистрация вие декларирате, че няма да цитирате, разпространявате или да споделяте информацията, включени във формуляра, впечатления от участието си в предварителния кастинг, както и самото участие в него и/ или личните си впечатления от начина, по който той е организиран, както и лични впечатления за Нова телевизия и нейния екип, освен ако сте получили предварително писмено съгласие за това за всеки отделен случай.
  • С подписване на формуляра за регистрация давате съгласието си: - да бъдете заснет и вашето участие и/или вашият глас да бъде излъчен в Шоуто независимо от начина или техническото средство за разпространение на същото; - да бъдете заснет и вашето участие и/или части от него и/или ваши снимки и/или вашият глас да бъдат използвани за нуждите на Шоуто или на Нова телевизия, включително но не изчерпателно да бъдат публикувани на страницата на Шоуто в интернет, да бъдат включвани в други предавания на Нова телевизия; да бъдат използвани с цел промотиране на Шоуто и др.