Новини

Pavell & Venci Venc’ и Михаела Филева подаряват "Любов"

Добавено на: 14 Февруари 2017

"Любов" e втора обща песен на Pavell & Venci Venc’ с Михаела Филева

Pavell & Venci Venc’ и Михаела Филева подаряват

В деня на Свети Валентин Pavell & Venci Venc’ подаряват на феновете си "Любов" с участието на една от най-обичаните поп изпълнителки – Михаела Филева (артист на Монте Мюзик). Дългоочакваната колаборация между артистите е вторият проект, по който работят заедно. Първата им обща песен, включена в дебютния албум на Pavell & Venci Venc’ "Setaabrat" (2016, Вирджиния Рекърдс), е "Ако ти дам всичко" с ъндърграунд рапъра Martz. 

 

"Любов" идва след няколко месеца, в които Pavell, Venci Venc‘ и Михаела работят по варианти за съвместно парче. Лиричното звучене и спонтанно написаният текст на песента водят до решението тя да се пази в тайна и да бъде представена именно на 14 февруари. 

 

 

Видеото към сингъла е дело на самите артисти. Без да планират предварително, те го заснемат по време на едно скорошно пътуване с приятели в града на любовта Париж, където Venci Venc’ прави предложение за брак на приятелката си на върха на Айфеловата кула. "Изгледахме материала и бяхме единодушни, че няма по-подходящи кадри от тези, които са заредени с естествената ни емоция, както е и в самото парче", казва Pavell. Venci Venc‘ допълва: "Не съм очаквал, че толкова интимен, споделен само с най-близките ми приятели момент, като предложението за брак, ще стане част от наш клип. Надявам се това да вдъхнови и други хора да бъдат смели, защото наистина вярвам, че отговорът на всичко е любов".

 

Вече 11 поредни седмици Pavell & Venci Venc’ оглавяват класацията на най-излъчваните български песни в ефир с "Вдигам Level", а видеото към хит сингъла им е с над 5 милиона гледания в платформите за видео споделяне.