Новини

Славин Славчев осъществява своя мечта с „Тъмносиньо”

Добавено на: 12 Август 2016

Изпълнителят е автор на текста, а музиката пише с близък приятел

Славин Славчев осъществява своя мечта с „Тъмносиньо”

Новият проект на победителя в трети сезон на X Factor Славин Славчев, чиято премиера е на 12 август, носи заглавието „Тъмносиньо” и почерка на самия изпълнител. Славин пише песента с един от най-близките си хора – д-р Милослав Петров, клавирист в групата, на която Славин е бил фронтмен преди появата си в музикалния формат и началото на самостоятелната си кариера. Текстът също е негов, вдъхновен от лична история. Да изпее песен, на която е и автор, е мечта на Славин и продуцентите му от „Вирджиния Рекърдс” с готовност подкрепят осъществяването й. 

 

„Тъмносиньо” е песен, в която с един от най-добрите ми приятели разляхме силни емоции и това я прави особено специална за мен. С Милослав имаме сходни истории, той също се припозна в думите, които написах. Удоволствие беше да работя и с DJ Bor4e, който направи страхотен аранжимент на парчето”, разказва Славин. В записите се включва и Pavell, a за саунд дизайна на песента изпълнителят и продуцентите му се доверяват за пореден път на шведския хитмейкър Ollipop.

 

 

Видеото е заснето от режисьора Васил Стефанов. В него Славин си партнира с актрисата Елизабет Марангозова, а динамичните сцени с паркур изпълнява заедно с Делян Димитров, двукратен световен шампион в дисциплината. Въпреки че изпълнителят сам е практикувал паркур преди години, за да се подготви за снимките на клипа, му се е наложило да премине през специална подготовка и упорити тренировки. Визиите на артистите в „Тъмносиньо” са дело на Слав и стилиста Силвия Маркова.

 

Фото кредит: Вирджиния Рекърдс/Кристиан Минчев