Новини

DARA представя новата си песен "Родена такава"

Добавено на: 10 Март 2017

DARA е съавтор на музиката на новата си песен и на хореографията във видеото

DARA представя новата си песен

Изпълнителката на най-слушаната българска песен в ефир за 2016 г. "К’во не чу" отново приковава вниманието, този път с новия си проект "Родена такава", чиято премиера онлайн и в ефир е на 10 март. Песента е комбинация от трап, рага и денсхол бийтове и носи не само енергията, а и креативността на самата DARA. Тя е съавтор на музиката заедно с Pavell и Николай "X" Николов, които стоят и зад успеха на предишния й сингъл. Текстът е дело на двамата хитмейкъри и дуетната половинка на Pavell – Venci Venc’. За саунд дизайна продуцентите на DARA от Вирджиния Рекърдс за пореден път са се доверили на шведския музикален продуцент Ollipop.

 

Екип, начело с режисьора Люси Иларионов, хореографа и сценарист Милен Данков и оператора Георги Марков, е заснел видео, в което DARA е по-впечатляваща от всякога. Тя е преодоляла страха си от височини, за да бъде издигната с въжета до 5 метра над земята като истинска екшън героиня. За "полета" са й помогнали професионалните акробати и каскадьори от трупа "Ковачеви". Младата поп сензация демонстрира както неподражаемите си танцови умения, така и таланта си на хореограф – движенията, които изпълнява заедно с танцьорите от Studio 121 в хореографията на припева, са от нейни импровизации, адаптирани за клипа от Милен Данков. 

 

 

За ефектните визуални трансформации на DARA са се погрижили коафьорът Стоян Кунев и гримьорът Гергана Иванова. Във видеото са представени и първите шапки от новата мърчъндайз линия с логото на DARA, достъпна за поръчки в сайта Musicmall.bg.